Storstädning



Idag har det varit stor städning, eller snarare ommöblering av hela lägenheten. Städning blev mest en följd av att man hittade en hel del damm lite här och var. Men nu börjar det ordna upp sig och C-O kommer tappa hakan eller iallafall skägget när han kommer hem.
De fina tulpanerna fick jag av snälla Katta i fredags.

Frisk luft





Sol och helg!





Länge sedan jag hade sådan helg känsla som jag har idag. Kanske för att jag vet att jag inte behöver jobba i helgen, varken med företaget eller på Intersport. Tror inte jag har varit helledig sedan jag kom hem från Senegal. Ska bli nice, kulturnatten och vinmys står på schemat. Missa inte C-O´s utställning på Palladium, vernissage på lördag!

Trött men glad



Idag har jag skrivit min allra första faktura, min allra första offert och kontraktet att sitta i inkubator på Videum i tre månader. Plus, alla illustrationer till foldern är färdiga.

jobb jobb och lite mer jobb




Illustrerar



Just nu illustrerar jag en folder åt kulturverkstan i Göteborg. Super kul!

Hemkommen



Nu är jag hemkommen från FORMEX mässan och 25-års firande av Natta i Stockholm. Mässan var kul med en massa miljoner prylar och pinaler. Kul att veta att det finns en marknad för allt, och då menar jag allt. Mässans höjdpunkt var att träffa min opponent till ex-jobbet i våras, Lena Bergström. Hon har bland annat formgivit delar av Victora och Daniels bröllopssortiment.

tygtavla



Tygtavla av ett mönster inspirerat från Senegal.

tyst



Det har varit tyst ett tag, mest beroende på ett mindre kaos förra veckan när Senegal arbetet skulle lämnas in. Jag och Sara satte ihop en utställning av våra arbeten vilket visade sig bli lyckat. Ovan syns ett av mina mönster vikt som pappersbåtar. I bakgrunden en av Saras tavlor.

inlämning i natt



änder




Jag fått extrajobb på Intersport här i Växjö i vår, skönt med lite säker inkomst ...

fullt ös medvetslös ...



Nu är det ös som gäller, rapportskiss ska vara inne på fredag och nästa vecka är det redovisningar av Senegal arbetet ... jag och Sara planerar en lite kupp ...

Julklapp till företaget



Idag har jag gett mitt företag en julklapp, nämligen en wacom bamboo pen! Alltså en penna så man kan rita direkt in i datorn. Företaget tackade så hjärtligt genom att lova att detta året bringa mig någon form av inkomst.

barrigt ...



Idag åkte julgranen ut, iförd endast kalsonger och vantar sågade C-O den sönder och samman. Jag fotograferade mest.

Crazy lägenhet



Vår stackars lägenhet får bara utstå mer och mer. Igår kväll fick köksbordet en turkos batikduk á la Senegal över sig.

Gott nytt år!



RSS 2.0