uppdaterad!
www.matildasvensson.com

SjukstugaLite sjukstuga här just nu, både jag och C-O hemma. Dock måste jag en sväng till kontoret och skriva en faktura och lite bokföring nu innan påsk. Men det piggar ju alltid upp!

VÅR!Idag är det vår har jag bestämt, och snart påsk så vi har klätt påskris precis. Men det är inte det bästa, nej utan att jag/vi har fått lägenhet i Malmö! yyyeeey! Jag kommer att husera i slottstaden från och med i maj, välkomna.

jobb jobb jobbDe sista dagarna har jag hjälpt till och byggt om en av våra Intersport butiker. Har faktiskt pyntat en del och det har varit skit skoj, kanske blir en pyntare av mig i slutändan? hihi vet att du läser ibland Vicky!
Bland annat fick jag hänga Crocsväggen, mina absoluta favorit skor!

Såld!
I fredags var jag och skrev kontraktet, nu är det sålt! Mitt examensarbete, som kommer till hösten 2010 och våren 2011 i alldeles underbara färger!Elsie
Från den 7 April kan man köpa mina Elsie produkter på Hantverket i Växjö. Linnelöpare, linnehandduk och tygväska. En del saker av "filmistyget" kommer också finnas tror jag. Mycket nöje!

inspirationsväggfinaste Thilde är på bästa plats!FotostudionIgår kväll var jag och C-O i foostudion. C-O fotade stolar och jag fotade tyger samt vita saker. De vita sakerna klär jag sedan in med mina mönster i datorn så att man kan få en bild av hur mönstren blir på produkt. Fotade en del serviser som ska bli kul att sätta mönster på. Annars händer det ganska mycket här och speciellt en super stor sak som jag kan berätta om mer på fredag. Den tåls att vänta på.

Kosta glashotellVisst är det givet att så fort man blir lite "ledig" känner man sig sjuk. Har jobbat en hel del på Intersport de senaste dagarna men idag har jag sovmorgon och ska sedan åka till kontoret. I tisdags var jag för första gången på Kosta glashotell. Helt okej men måste erkänna att jag var lite besviken på själva arkitekturen. Känns som man lagt allt krut på att ha en massa lösa glasprodukter och inte exprimenterat så mycket med väggar och tak och golv. Men men, godkänt betyg. Anlednigen att jag var där är att jag var inbjuden av kvinnliga företagare kronoberg på mingel mm. Väldigt lyckat och jag träffade bland annat en tjej som vill starta ett företag och designa/sy barnkläder. Kanske blir där ett samarbete...

waaaaa!

Mitt hjärta hoppade precis tre varv extra. Nej det är inte C-O som kom in genom dörren utan kanske kanske kanske världens bästa jobb! Hoppas!

Vår!
Det här fina kortet fick jag av Sara precis. Vår i Skåne idag, längtar hem. Tack Sara!

Alice i Underlandet


Den är precis så bra som man tror!Vill ha knoppar!

 


Man jobbar mycket bättre i fint väder. Fast morgonen gick åt helvete styrde det upp sig ganska bra under eftermiddagen. Bokade bland annat två möten med eventuella uppdragsgivare.

berg- och dalbana


Tycker allt just nu är lite som en berg- och dalbana. Bland annat jag, vädret, busstabellerna, världen.

Illustration från foldern till Kulturverkstan.

RSS 2.0